Första advent :D

Nu börjar det äntligen närma sig jul och jullov... vilket ska bli så otroligt skönt. Jag längtar verkligen. :D


Igår sjön kören in advent och det gick väldigt bra :) tjejerna är verkligen superduktiga :D Och när vi stod där och sjöng så kändes det verkligen som om vintern är här och julen står vid dörren :) Så därför har jag spelat julmusik hela dagen och börjat packa in de inköpta julklapparna.

Ska fixa klart de sista julklapparna nu i veckan som kommer och sen är det bara inpackning och julklappsrim som måste fixas. Sen är jag redo för jul :D

Hoppas alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft med vänner och familj.

Ha det bra

Byebye


Träning och pluggande

Ikväll har jag tränat och även om vissa av mina leder gör ont så känns det skönt att komma igång med träningen igen efter sjukdom förra veckan. Musklerna får komma igång och jobba igen :) Till en början är de alltid lite sega men sen börjar de jobba så smått. :)

Sen när jag kom hem från träningen blev det att hjälpa Camilla med italienskan via msn och då passade jag själv på att göra den och nu är den klar. Gött tycker jag.

Och snart väntar sängen och imorgon blir det skola, cello och spela på hilton. Kommer spela massa cello de närmsta dagarna. Först blir det hilton imorgon och sen konsert på onsdag också. Egentligen skulle jag spelat idag också men hoppade detta för att jag ville träna igång mig lite inför helgens tävling. :)

Men nu så ska jag gå och fixa mig inför att så småningom sova :)

Ha det gytt allihop

Byebye

Lyssnar på musik och halv sover

Jag är verkligen trött efter de dagarna jag varit sjuk. Om jag hade lagt mig ner nu, hade jag somnat direkt. Så just nu lyssnar jag på musik (på hög volym) så att jag inte somnar :P

Jag har börjat fixa julklappar och jag är stolt över mig själv eftersom jag har tänkt ut ett par redan :D Och som inte det vore nog... Jag har sorterat massa noter :P Hittade massa noter i en ända röra. Så jag har sorterat och satt in noterna i pärmar beroende på vad det är för noter. Och jag är nästan helt klart med det, men orkar inte fixa klart de ikväll. (A) hihih får bli imorgon, då jag planerar att ha en fixar dag innan det blir hem till Ebba och kolla film med massa människor.

Så för att orka imorgon ska jag börja göra mig iordning för sängen snart :)

Så nu är det godnatt för mig.

Hoppas ni alla får en super helg.

Byebye

Sjuk :(

Jag hatar att vara sjuk. Vill bli frisk och träffa alla skoj människor igen :)

Grattis alla pappor

Grattis alla pappor på farsdag!

Tänk vad bra pappor kan vara ibland. Jag har den bästa pappan jag kunnat få. Han är alltid där för mig, lyssnar på mig och kommer oftast med goda råd. Han kör mig eller lånar ut bilen när jag ska iväg, han kommer på konserter jag spelar på och han är allmänt stöttande i allt jag gör. Jag älskar verkligen min pappa.

Så idag ska jag tillbringa min tid med pappa.

See ya dudes ;)

Byebye

Snö

Nu har det börja snöa :O och det är kallt och mörkt. Jag sitter och fryser i soffan och försöker plugga lite, men det går inte så bra :P

Jag har kommit fram till att om det inte hade varit så extremt kallt så hade vädret varit vädigt mysigt för tillfället :P

Men nu ska jag göra mig iordning för att åka iväg om ett tag. Måste ju hinna kela lite med Peggy-so innan jag går ;P

byebye

RSS 2.0